آموزشی

ترازو چیست؟ معرفی کامل انواع ترازو و کاربرد آنها

انواع ترازو

 

اگر برای انتخاب ترازو سردرگم هستید و نمی دانید چه نوعی برای کار و اهداف شما مناسب است، این مقاله می تواند بسیار برای شما مفید باشد. در این مقاله شما را با انواع ترازو و کاربردهای آن ها آشنا خواهیم کرد. تقریباً همه ما حداقل یکبار از ترازو استفاده کرده ایم. برخی از افراد وزن خود را برای اهداف سلامتی یا ورزشی بصورت روزانه بررسی می کنند، در حالی که برخی دیگر بیشتر از ترازو برای اهداف تجاری مانند استفاده در سوپرمارکت، محل کار یا حتی به عنوان بخشی از یک آموزش علمی استفاده می کنند. بیشتر ترازوهایی که در بازار وجود دارند، بدلیل نوع مکانیسم و عملکرد معمولا دچار اشتباه می شوند. برای به حداقل رساندن این اشتباه، رعایت نکات و نحوه صحیح استفاده از آن بسیار مهم می باشد، به خصوص در مورد ترازوهای خانگی که در اصطلاح به ترازو حمام نیز نام برده می شوند.

با ادامه این مقاله با ما همراه باشید تا درباره انواع ترازو و کاربردهای آن برای مصارف مختلف برای شما توضیح دهیم.

 

ترازو چیست؟

ترازو وسیله ای برای اندازه گیری وزن یا جرم است. در نمونه قدیمی و سنتی آن، مقیاس بر اساس دو بشقاب یا کاسه که در فواصل مساوی از یک تکیه گاه معلق هستند اندازه گیری می شود. امروزه ترازو در انواع و اقسام مختلفی وجود دارد که هر کدام کاربردی که در ادامه از انواع ترازو و کاربردهای آن مطلع خواهید شد.

 

تاریخچه ترازو

گوتفرید ویلهلم لایبنیتس (1646-1716)، به همراه اسحاق نیوتن به اختراع زمینه ریاضی محاسبات نسبت داده می‌شوند، احتمال دارد که اولین دستگاه‌ ترازو را ابداع کرده باشد. ساختار ترازویی که او ابداع کرده بود به این صورت است که یک ستون عمودی با یک میله افقی که توسط یک مفصل متحرک در بالای آن ثابت شده است. از انتهای این میله افقی دو صفحه با جرم نسبی کافی برای حفظ تعادل مجموعه آویزان شده بود. نبوغ دستگاه لایبنیتس که تعادل پرتو مرکزی نامیده می‌شود این است که می‌تواند جرم نسبی اجسام برچسب‌گذاری شده را از طریق یک سری از جمع و تفریق سنگریزه‌ها یا موارد مشابه تعیین کند. از این طرح، علامت گذاری و تخصیص مقادیر عددی به موقعیت ها اجتناب ناپذیر بود و یک سیستم کاملاً جدید برای پیگیری دقیق کمیت ها به کار گرفته شد.

در اواسط دهه 1750، اولین ترازوهای آونگی ساخته شدند، و این ترازوها در طول زمان بدلیل پیشرفت های مهندسی پیچیده تر و امکان دقت بیشتر در ساخت را فراهم کردند. ترازوهای آونگی هنوز هم امروزه به اشکال مختلف مورد استفاده قرار می گیرند و بسیاری از آنها با وسایل الکترونیکی مجهز شده اند که به عنوان مثل امکان تبدیل وزن معین به قیمت خرید معین را فراهم می کند.

 

تاریخچه ترازو

 

انواع ترازو

ترازو انواع مختلفی دارد که برای محیط های خاص طراحی شده اند و هر کدام کارایی خاصی را دنبال می کنند. از وزن کردن حیوانات گرفته تا جعبه های حمل و نقل، مصارف خانگی، صنعتی، آزمایشگاهی و غیره را شامل می شود. برخی از ترازوها برای اقلام بزرگ و سنگین بر روی زمین قرار می گیرند و برای موارد کوچک تر، می توان از نمونه رو میزی استفاده نمود. بعضی از ترازو ها بوسیله قلاب، اقلام را وزن می کنند که این نمونه قابلیت مانور بیشتری دارد. بنابراین، اکثر ترازوها برای وزن کردن اقلام در هر اندازه و حجم برای دقیق ترین نتایج ممکن طراحی شده اند.

انواعترازو دارای نمونه های دیجیتالی و عقربه ای می باشد که بسته به نوع کارکرد و استفاده می توانید انتخاب نمایید. معمولا در نمونه ترازوی دیجیتال بدلیل نمایش اعشار، جزییات و دقت بیشتری نسبت به ترازو عقربه ای به ما نمایش می دهد. در ادامه مقاله به معرفی انواع ترازو و همچنین کاربرد انواع ترازو در زندگی روزمره و کاری می پردازیم.

 

تفاوت ترازوی عقربه ای و دیجیتال چیست و کدام بهتر است؟

با اینکه امروزه ترازوی دیجیتال در انواع مختلف ساخته و روانه بازار شده است، اما ترازوی عقربه علاقمندان مخصوص به خود را دارد. یکی از مزیت هایی که ترازوی عقربه ای دارد، استحکام بالای آن می باشد. ترازوی عقربه ای در اندازه گیری دقت کمتری دارد. دقت در اندازه گیری ترازوی دیجیتال یک گرم می باشد.  دقت اندازه گیری این ترازو زبان زد تمامی افراد می باشد. در نتیجه اگر دقت در اندازه گیری برایتان مهم است از ترازوی دیجیتال استفاده نمایید.

برای دقت بیشتر در ترازوی عقربه ای بهتر است آن را بر روی سطح چوب و یا کاشی قرار دهید. در ادامه به مزایای استفاده از ترازوی عقربه ای اشاره خواهیم کرد:

  • قیمت مناسب: این ترازو یعنی ترازوی عقربه ای دارای قیمت مناسب تری نسبت به ترازوی دیجیتال می باشد.
  • کاربری راحت در استفاده: نحوه کار با این ترازوها نسبت به ترازوهای دیگر راحت تر می باشد.
  • دارای بدنه مقاوم: بدنه این ترازو از جنس استیل می باشد. ساختار این ترازو به دلیل جنسی که دارد بسیار مقاوم است.
  • دوام بسیار بالا: این ترازو دارای دوام بسیار بالایی می باشد.

ترازوی عقربه ای علاوه بر مزایایی که دارد دارای معایبی نیز می باشد. در ادامه به معایب این ترازو اشاره خواهیم کرد.

  • دارای وزن بسیار بالا: این ترازو به دلیل ابعاد بزرگی که دارد دارای وزن بیشتری نیز می باشد.
  • عدم تنوع: این ترازو در مقایسه با ترازوی دیجیتال دارای تنوع کمتری می باشد.
  • عدم تعمیر این مدل از ترازو ها: این مدل از ترازو ها قابلیت تعمیر ندارند و اگر قطعه ای از این ترازو ها خراب شود، قابل تعمیر نیست و باید تعویض شود.

یک ترازوی دیجیتال خوب باید دارای ویژگی های زیر باشد:

  • دارای حافظه قدرتمند.
  • دارای صفحه نمایشگر با کیفیت برای نشان دادن وزن باشد.
  • دارای کفه ای مناسب باشد.
  • مصرف آن کاملا به صرفه باشد.
  • ترازوی دیجیتال قابلیت نمایش مقدار وزن، مقدار کالری و فشار خون را دارد.

 

 

 

انواع مدل های ترازو در فروشگاه درمان مدیکال

ترازو آشپزخانه مدل SF-400

ترازو آشپزخانه مدل ZJ-123

150,000 تومان155,000 تومان

ترازو تشخیصی بلوتوث دار

675,000 تومان

ترازو جیبی کومت مدل MH-1000

ترازو جیبی مدل JY-200

ترازو جیبی مدل MH-200

ترازو جیبی مدل MH-500

ترازو دیجیتال آشپزخانه محک

ترازو دیجیتال زنیت مد مدل ZTH-A6B/ZTH-A6W

ترازو دیجیتال زنیت مد مدل ZTH-B8

ترازو دیجیتال زنیت مد مدل ZTH-D4S/ZTH-D4G

ترازو دیجیتال زنیت مد مدل ZTH-D5B

ترازو دیجیتال زنیت مد مدل ZTH-D7

ترازو دیجیتال زیکلاس مد مدل ZYKDS06

595,000 تومان

ترازو دیجیتال زیکلاس مد مدل ZYKDS07

645,000 تومان

انواع ترازوی دیجیتال

ترازوی دیجیتال دارای انواع متفاوتی می باشد. در ادامه به معرفی انواع ترازو دیجیتال اشاره خواهیم کرد:

ترازوی دیجیتال آویز به واسطه دارا بودن اندیکاتور امکان نمایش را دارد. این ترازو یعنی ترازوی دیجیتال آویز، دارای توزین بالاتری نسبت به ترازوی آویز معمولی می باشد. اغلب ترازو های دیجیتال با قابلیت های اندازه گیری فوق سنگین تولید می شوند.

اما یکی از ایرادات ترازوی دیجیتال عدم امکان وزن کشی دقیق می باشد. چرا که در این مدل از وزن کشی ترازو و جسمی که برای اندازه گیری در نظر گرفته اید ثابت نیستند.

ترازوی دیجیتالی گرمی: این ترازو یعنی ترازوی دیجیتال گرمی از پیشرفته ترین تکنولوژی های توزین بهره می برد. این ترازو دارای مدل های مختلفی می باشد. معمولا از این مدل از ترازو در طلافروشی ها استفاده می شود. این ترازو با نام های دیگر نیز در بازا شناخته می شوند. نام هایی مانند ترازوی طلاکشی و یا ترازوی زعفران کش. این ترازو ها معمولا در ابعاد و اندازه های کوچک تولید می شوند. در نتیجه جابجایی در این مدل از ترازو ها بسیار راحت می باشد، به طوری که می توانید  این ترازو ها را در جیب خود حمل کنید. یکی از تفاوت های ترازوی دیجیتال گرمی با ترازو های دیجیتال معمولی برخورداری از محفظه و درب دستگاه می باشد. وجود درب در ترازوی دیجیتال گرمی باعث می شود تا هوا در اندازه گیری جسم در ترازو دخالتی نداشته باشد. همین مورد باعث می شود اندازه گیری در این مدل از ترازو به دقیق ترین شکل ممکن انجام شود.

ترازوی دیجیتال فروشگاهی: عنوان پرفروش ترین ترازوی دیجیتال را می توان به ترازوی فروشگاهی اختصاص داد. میزان ظرفیت در این ترازو ها متغیر می باشد. ظرفیت این ترازو ها بسته به نوعی که دارند از 30 تا 70 کیلوگرم متغیر می باشند. بعضی از انواع ترازو دیجیتال فروشگاهی دارای علمک و بعضی دیگر فاقد علمک هستند.

بعضی از این مدل ترازو ها در کنار علمک خود دارای صفحه ای دیجیتال هستند. وجود صفحه نمایش در دو طرف علمک به فروشنده و خریدار این امکان را می دهد تا مقدار وزن جنس خود را به صورت دقیق متوجه شوند. همین مورد باعث جلب اعتماد مشتری به شما می شود. بعضی دیگر از انواع ترازوی دیجیتال دارای صفحه پرینت برای چاپ فاکتور اقلام خریداری شده شما می باشد.

 

انواع ترازوی دیجیتال

 

انواع ترازوی دیجیتال صنعتی

این مدل از ترازو معمولا در کارگاه ها و کارخانجات مورد استفاده قرار می گیرد. چرا که در همچین محیط هایی امکان وجود آب و گرد و غبار وجود دارد. علت استفاده از ترازو دیجیتال صنعتی در این محیط ها، استحکام و دوام بسیار بالای آن می باشد. جنس بدنه این دستگاه از فلز ضد زنگ ساخته شده است. لازم به ذکر  است این ترازو دارای درجه حفاظتی بسیار بالایی می باشد. در اصطلاح به درجه حفاظتی آی پی گفته می شود.

توجه داشته باشید این مدل از ترازو دارای تنوع بسیار اندکی در مدل و طراحی می باشد.

ترازوی دیجیتال خانگی: این ترازو به ترازوی زیرپایی نیز معروف است. معمولا از این ترازو در خانه ها برای وزن کشی افراد در خانه استفاده می شود. حداکثر وزن قابل تحمل در این مدل از ترازو ها 150 کیلوگرم می باشد.

ترازوی دیجیتال پزشکی: معمولا از این ترازو ها در درمانگاه ها و مراکز پزشکی استفاده می شود. این ترازو برای افرادی که در این مجموعه ها تحت مراقبت هستند استفاده می شود.

ترازو صنعتی بدلیل نوع استفاده دارای بدنه مقاوم می باشد. از آن برای وزن کشی در انواع صنایع مانند شمارش قطعات استفاده می شود.

 

انواع ترازوی وزن کشی

ترازو وزن کشی در انواع و اقلام متفاوتی به فروش می رسد. در ادامه این مقاله به انواع ترازوی وزن کشی اشاره خواهیم کرد:

ترازوی چوبی: این ترازو ها بسیار زیبا و جذاب هستند این مدل از ترازوی وزن کشی به اندازه فلس های چوبی مقاوم نیستند اما به اندازه فلس های پلاستیکی مقاوم هستند. در هنگام خرید این مدل از ترازو دقت داشته باشید که درز های این ترازو محکم باشند و تحمل وزن بسیار زیاد را نیز داشته باشند.

ترازوی شیشه ای: این ترازو دارای ظاهر بسیار زیبایی می باشد. همچنین تمیز کردن این ترازو ها بسیار راحت می باشد.

ترازوی فلزی: دوام بسیار بالا و عدم سایش یکی از ویژگی های بارز این مدل از ترازو می باشد. اگر قصد خرید ترازو برای مکانی را دارید که افراد زیادی قرار است از آن استفاده کنند، پیشنهاد ما به شما خرید ترازوی فلزی می باشد.

ترازوی پلاستیکی: این مدل از ترازو ها از سایر ترازو ها قیمت پایین تری دارند اما توجه داشته باشید بدنه این ترازو ها با تحمل وزن بالا ممکن است آسیب ببیند و بشکند.

 

انواع ترازوی خانگی

ترازو خانگی که به ترازو bathroom scale معروف است برای وزن کشی افراد مورد استفاده قرار می گیرد، امروزه پیشرفت های چشمگیری هم در فناوری و هم در دقت اندازه گیری داشته است. این پیشرفت که منجر به تولید مدل هایی شده است که دست شما را در انتخاب ترازو باز گذاشته است. ترازو خانگی دارای دو مدل دیجیتال و عقربه ای می باشد که دقت و عملکرد هر دو مورد به مواردی مانند کیفیت و مارک آن بستگی دارد. در نمونه دیجیتالی علاوه بر اندازه گیری وزن، مواردی مانند چربی بدن، میزان آب بدن، توده عضلانی، BMI، BMR، توده استخوانی و چربی احشایی اندازه گیری می شود که به ترازو تشخیصی و ترازو هوشمند معروف شده است.

برای خرید، مقایسه و بررسی انواع مدل های ترازو وزن کشی عقربه ای و دیجیتال روی لینک ترازو وزن کشی کلیک کنید.

همانطور که در بالاتر نیز اشاره کردیم ترازوی خانگی دارای دو نوع کلی می باشد.

ترازوی خانگی دیجیتال و ترازوی عقربه ای. در بالا تر به ویژگی های و معایب هر کدام از این ترازو ها اشاره کرده ایم. هر شخص باید با توجه به سلیقه و نوع نیاز اقدام به خریداری ترازو نمایند. امروزه کارخانجات اقدام به تولید انواع ترازوی خانگی در برند های مختلف نموده اند. در ادامه به معرفی چند برند در دسته ترازوی خانگی اشاره خواهیم کرد.

 

انواع ترازوی آشپزخانه

این ترازو که از نام آن هم پیدا است بهترین و کاربردی ترین وسیله برای استفاده در آشپزخانه، قنادی و رستوران می باشد. معمولا دارای ظرفی کاسه مانند است برای کاربرد راحت تر و همچنین در ظرفیت های مختلف تولید می شود که بسته به نیاز خود می توانید انتخاب نمایید. برای تهیه غذا و شیرینی با کیفیتی یکدست وجود ترازو آشپزخانه بسیار ضروری می باشد.

معمولا خانم های خانه دار دوست دارند آشپزخانه ای با تمامی امکانات داشته باشند. ترازوی آشپزخانه نیز جزو وسیله هایی است که بیشتر خانم های خانه دار به آن علاقمند می باشند.

معمولا ترازوی آشپزخانه در دو نوع تولید و به فروش می رسد.

ترازوی دیجیتال: این ترازو دارای دقت در اندازه گیری تا 1 میلی گرم می باشد. یکی از ویژگی های این ترازو صفحه نمایش دیجیتال می باشد. از دیگر ویژگی های این ترازو امکان تبدیل واحد می باشد.

ترازو مکانیکی: این ترازو قابلیت نشان دادن مقدار وزن با عقربه های موجود بر سطح را دارند. معمولا این ترازوها دارای یک کاسه و یا یک ظرف هستند. در این ترازو معمولا کالایی را که قصد اندازه گیری آن را دارید را درون ظرف قرار می دهید و عقربه ها مقدار وزن را نشان می دهند.

 

انواع ترازوی آشپزخانه

 

انواع ترازوی گرمی

معمولا ترازوی گرمی در انواع مختلف تولید شده است. در ادامه به انواع ترازوی گرمی اشاره خواهیم کرد:

ترازوی یک صدم گرم

ترازوی یک هزارم گرم

ترازوی یک دهم گرم

ترازوی یک هزارم اعشار

ترازوی ده هزارم اعشار

ترازوی یک صد هزارم اعشار

هر یک از این ترازو ها مناسب برای یک استفاده مخصوص می باشد. در نتیجه هر شخص با توجه به نیاز خود اقدام به خرید یکی از انواع ترازوی گرمی خواهد کرد.

 

انواع ترازو فروشگاهی

پر کاربردترین نوع ترازو است که در فروشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرد. از انواع ترازو قدیمی می توان به آن نوعی که با سنگ اندازه گیری می شد نام برد و این مدل بدلیل پیشرفت در ساخت و تکنولوژی، دیگر مورد استفاده قرار نمی گیرد و نمونه دیجیتالی از نمونه های دیگر پر استفاده تر است. ترازو فروشگاهی دارای تنوعی زیادی است که هر کدام کارایی و عملکردی خاص نسبت به فعالیت شما دارند مانند اتصال صندوق فروشگاهی، درگاه کارتخوان (پوز)، چاپ فاکتور و … .

 

ترازو جرثقیل

این نوع دارای ظرفیت بسیار زیادی (برای مثل 2.5 تن) می باشد که بیشتر برای مصارف صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد. معمولا به گونه ای طراحی شده اند که در همان زمان که توسط جرثقیل به بالای سطح زمین معلق می شوند، عملیات وزن کشی را انجام دهند.

 

 ترازو میکروبالانس (Microbalance)

این ترازو می تواند مقادیری تا 1 میکروگرم را اندازه گیری کند. یک میکروگرم یک میلیاردیم کیلوگرم است. ترازو میکروبالانس برای استفاده توسط شیمیدانان، میکروبیولوژیست ها، فارماکولوژیست ها و بسیاری دیگر از متخصصان علوم طراحی شده است.

 

 ترازو خودرو

از این نوع برای وزن کردن کامیون های بزرگ، خودروهای کشاورزی و سایر وسایل نقلیه بزرگ صنعتی که معمولا دارای بار هستند و میخواهند وزن بار را محاسبه نمایند، استفاده می شود. معمولا این ترازو ها در ورودی شهرها، پلیس راه ها (برای اجرای مقررات ایمنی بار مانند اطمینان از اینکه وسایل نقلیه‌ای که از جاده‌های خاص استفاده می‌کنند از حد مجاز وزن آن جاده‌ تجاوز نمی‌کنند)، مراکز فروش محصولات و غیره وجود دارند.

 

ترازو آزمایشگاهی

این گروه از ترازو بدلیل استفاده در آزمایشگاه و داشتن حساسیت بالا، دارای دقت بسیار بالا و قدرت وزن کشی مواد بسیار ریز گرمی مباشد. بدلیل طراحی خاص دارای محفظه ای ویژه می باشد که تاثیر هوای محیط را بر ترازو کاهش می دهد.

مقاله پیشنهادی: بهترین ترازو وزن کشی

 

نکاتی درباره انتخاب انواع ترازو

  • در ترازو دیجیتالی بدلیل استفاده از باتری، نیاز به تعویض آن دارید. پس در صورت استفاده مکرر از دستگاه حتما باتری اضافه داشته باشید.
  • در ترازو عقربه ای بدلیل مکانیسم آن، بعد از مدتی استفاده نیاز به کالیبره شدن دارد. شما می توانید از پیچ ولومی که معمولا در بالا یا پایین دستگاه تعبیه شده است برای کالیبره کردن استفاده نمایید.
  • اگر ورزشکار هستید و به بدن خود اهمیت می دهید، ترازو دیجیتال تشخیصی می تواند گزینه بسیار مناسبی برای شما باشد. این نوع ترازو می تواند اطلاعاتی مانند وزن، میزان چربی بدن، میزان آب بدن، توده عضلانی، BMI ،BMR، توده استخوانی و چربی احشایی را در اختیار شما قرار دهد.
  • قیمت ترازو دیجتالی معمولا نسبت به عقربه ای بیشتر است. البته قیمت به فاکتورهای زیادی مانند کیفیت، جنس بدنه، گارانتی و غیره بستگی دارد.
  • ترازو های هوشمند قابلیت اتصال به تلفن همراه را دارند و تمامی اطلاعات مفید درباره بدن شما را که در بالا ذکر شد، به گوشی انتقال می دهند.
  • اگر از ترازو خانگی استفاده می کنید برای افزایش طول عمر دستگاه بهتر است از جابجایی ترازو خودداری کنید. ترازو را می توانید زیر تخت، کابینت و مبل قرار دهید و هر موقع خواستید استفاده نمایید آن رابه صورت کشویی بیرون بیاورید و استفاده کنید.

جهت بررسی و خرید انواع مدل های ترازو میتوانید روی لینک ترازو کلیک نمایید و انواع ترازو در فروشگاه درمان مدیکال را مشاهده نمایید.

 

نکاتی درباره انتخاب انواع ترازو

 

پارامتر هایی که در هنگام خرید ترازوی دیجیتال مهم هستند و باید به آن ها توجه نمود

توجه داشته باشید اولین پارامتری که در هنگام خرید ترازو باید به آن دقت داشته باشید دقت بالای آن می باشد.

در هنگام خرید ترازوی دیجیتال به این مورد توجه داشته باشید که میزان وزن قابل تحمل به وسیله ترازو چقدر می باشد.

در هنگام خرید ترازو به متریال ساخته شده در ترازو دقت داشته باشید.

بعضی از ترازو های دیجیتال قابلیت نشان دادن پارامتر هایی نظیر فشار خون، مقدار دمای بدن و شاخص توده بدنی را دارند. در حالتی که ترازو عقربه ای تنها قابلیت نشان دادن مقدار وزن را دارد.

به صورت کلی می توان بیان کرد ترازوی دیجیتال به دلیل شاخص هایی که ترازوی عقربه ای از بیان آن ناتوان می باشد رونق گرفت. خرید و فروش آن به یک باره چنان رونقی گرفت که انواع ترازو عقربه ای به یک باره از ذهن همگان پاک شد. اما در حالت کلی نمی توان منکر بعضی از مزیت های ترازوی عقربه ای شد.

عمده تفاوت های میان ترازوی عقربه و ترازوی دیجیتال به توانایی و قابلیت های آن باز می گردد. این قابلیت ها در یکی از انواع ترازو ها بسیار انگشت شمار وجود دارد و در یکی دیگر از ترازو ها به وفور یافت می شود.

در نهایت خرید کدام یک از ترازو ها توصیه می شود؟ ترازوی عقربه ای یا ترازوی دیجیتال؟

در پاسخ به این سوال باید گفت اگر به دنبال خرید ترازوی درجه یک هستید، پیشنهاد ما به شما خرید ترازوی دیجیتال می باشد. چرا که خرید ترازوی دیجیتال دقت بسیار زیادی را به همراه دارد.

 

معرفی تعدادی از ترازو های موجود در بازار

 

ترازوی آشپزخانه کانستنت مدل 14192-2006

این ترازو مخصوص استفاده در آشپزخانه می باشد. حداکثر وزن قابل تحمل در این ترازو 10 کیلوگرم می باشد. این ترازو در رنگ های سفید، صدفی و مشکی به فروش می رسد. این ترازو قابلیت اندازه گیری مایعات و جامدات را دارد. همچنین این دستگاه قابلیت اندازه گیری کالری را نیز دارد. از دیگر قابلیت های این دستگاه می توان به صفحه نمایش ال ای دی آن اشاره نمود.

این ترازو یکی از بهترین ترازو های این برند می باشد. این برند فعالیت چشم گیری را در زمینه تولید لوازم خانگی انجام داده است. طراحی های این شرکت بسیار شیک و مدرن می باشد. این ترازو به گونه ای طراحی شده است که به اندازه گیری دقیق مواد غذایی کمک می کند.

سایر مشخصات این ترازوی فوق العاده به شرح ذیل می باشد:

عملکرد بسیار عالی و مناسب

رنگ بندی فوق العاده به همراه طراحی شیک.

قابلیت اندازه گیری کالری.

امکان اندازه گیری دقیق مایعات و گاز ها.

دارای صفحه نمایش بزرگ.

دارای قابلیت روشن شدن اتومات.

 

ترازوی آشپزخانه کانستنت مدل 14192-2006

 

ترازو دیجیتال امرون مدل Omron BF511 ا Omron BF511 Digital Scale

 

این ترازو قابلیت اندازه گیری وزن تا 150 کیلوگرم و حداقل 100 گرم را دارد. این ترازو قابلیت اندازه گیری چربی بدن را نیز دارد.

مشخصات  فنی ترازوی دیجیتال امرون به شرح ذیل می باشد:

واحد اندازه گیری این ترازو کیلوگرم می باشد.

دارای نمایشگر LCD

منبع تغذیه آن باتری قلمی می باشد.

قابلیت اندازه گیری چربی بدن.

قابلیت اندازه گیری ماهیچه های بدن.

دارای قابلیت اندازه گیری شاخص BMI

مناسب برای افراد 6 تا 80 سال.

دارای حافظه فوق العاده برای نگهداری اطلاعات.

این دستگاه دارای یک دستگیره برای محاسبات دقیق تر در هنگام اندازه گیری وزن می باشد.

وزن این دستگاه 4/2 کیلوگرم.

 

ترازو دیجیتال امرون مدل Omron BF511 ا Omron BF511 Digital Scale

 

ترازوی عقربه ای زیکلاس مد Zyklusmed ZYKMS03

دقت اندازه گیری در این دستگاه 1 کیلوگرم می باشد. واحد اندازه گیری در این دستگاه بر حسب کیلوگرم می باشد. این ترازو بسیار مستحکم و ایمن ساخته شده است. برای استفاده از این ترازو تنها کافی است آن را بر روی یک سطح صاف قرار دهید. برای استفاده از این دستگاه تنها کافی است عقربه را بر روی صفر قرار دهید. این دستگاه دارای قدرت استحکام فوق العاده ای می باشد.

 

ترازوی عقربه ای زیکلاس مد Zyklusmed ZYKMS03

 

نتیجه گیری

در بازار انواع ترازوهای مختلفی برای انتخاب و خرید وجود دارد که باید نیازهای خود، برای استفاده از این محصول کاربردی را در نظر بگیرید. مهمترین نکته ای که به شما یادآوری می کنیم برای استفاده از ترازو خانگی، عدم جابجایی های مکرر است. امیدواریم که این مقاله توانسته باشد، اطلاعات شما را درباره انواع ترازو و کاربردهای آن بالا برده باشد. از شما خواهشمندیم نظرات خود را درباره این مقاله با ما و سایر خوانندگان در قسمت دیدگاهها در پایین همین صفحه درمیان بگذارید.

لینک منبع:

https://sciencing.com/list-6146929-types-weighing-scales-function.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *